Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kocasını görmek

Rüyada kendi kocasını görmek

Rüyada kendi kocasını görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kocasını gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Rüyada kocasının saçlarını uzun görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanı başka biriyle görmek istediği arabaya bineceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kocasını öpmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada boşanmış kocasını görmek bir süre zorluk çekeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işarettir.

Rüyada kocasının başkasıyla evli olduğunu görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Rüyada kocanı emzirmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments