Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koç beslemek

Rüyada koç beslemek

Rüyada koç beslemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işaret eder.

Rüyada koç beslemek gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada koç beslemek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, evini ve ailesini unutacağına işarettir.

Rüyada evin içinde koç görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu koç görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz koç sevmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koç yumurtası görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada koç boynuzu kesmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet eder.

Rüyada koç yumurtası yemek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada koç süsmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments