Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşlerle tartışmak

Rüyada kardeşlerle tartışmak

Rüyada kardeşlerle tartışmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, evindeki huzurun bozulacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşlerle tartışmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada kardeşlerle tartışmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sayılacağına ve sevileceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşle tartışmak zayıflayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, saygınlığa rivayet eder.

Rüyada kardeşle tartışmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kardeşiyle tartışmak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşınla tartışmak büyük başarıla kazanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada telefonda tartışmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla tartışmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak büyük zorluklar geçireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments