Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla tartışmak

Rüyada arkadaşlarla tartışmak

Rüyada arkadaşlarla tartışmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, isteklerine kavuşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla tartışmak gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Rüyada arkadaşıyla tartışmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşıyla tartışmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşıyla tartışmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarla tartışmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşla tartışmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşla tartışmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments