Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaştan kötülük görmek

Rüyada arkadaştan kötülük görmek

Rüyada arkadaştan kötülük görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, anne baba duaları alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, alım gücünün artacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaştan kötülük gördüyseniz:

  • İyi düşünülmüş planlara veya çözümlere ihtiyaç var.

Rüyada arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet eder.

Rüyada arkadaştan kötülük görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşından kötülük görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana kötülük yaptığını görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, daha sonra işlerin açılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine kötülük yapmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek istediği gibi yaşayacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, şansının ve bahtının döneceğine delalettir.

Rüyada birine kötülük yapıldığını görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada birine kötülük etmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, rahatının da yerine geleceğine, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments