Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kendine kötülük yapıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada birine kötülük yapıldığını görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada arkadaşından kötülük görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada birine kötülük etmek iş hayatında iniş yaşanacağına, dönülmez yollara gireceğine, saadete ereceğine delalettir.

Rüyada birinin kötülük yaptığını görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana kötülük yaptığını görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sağlığına kavuşacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kötülükten kaçmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada kötülerden kaçmak işlerinizin bozulacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments