Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından kötülük görmek

Rüyada arkadaşından kötülük görmek

Rüyada arkadaşından kötülük görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşından kötülük gördüyseniz:

  • Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler.

Rüyada arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaştan kötülük görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok büyük borçlar alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşından kötülük görmek işlerinin günden güne azalacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin kötülük yaptığını görmek sevinç gözyaşları dökmeye, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendine kötülük yapıldığını görmek yalan söyleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birine kötülük yapıldığını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada birine kötülük etmek işinde aranan biri haline geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına yorulur.

Rüyada birine kötülük yapmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments