Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının bebeği olduğunu görmek

Rüyada kızının bebeği olduğunu görmek

Rüyada kızının bebeği olduğunu görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere işaret etmektedir.

Rüyada kızının bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada bekar kızın bebeği olduğunu görmek itibarın sarsılacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı bebek görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar kızın bebek doğurmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iç sıkıntısına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın bebek emzirmek yükseleceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını bebek emzirirken görmek karamsarlığa düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi kızının bebekliğini görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments