Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kızının bebekliğini görmek

Rüyada kendi kızının bebekliğini görmek

Rüyada kendi kızının bebekliğini görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, büyük atılımların yapılacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bol nimete kavuşulacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada kendi kızının bebekliğini gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Rüyada bekar kızın bebek doğurmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızın bebek emzirdiğini görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kızının bebeği olduğunu görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Rüyada bekar kızın bebek emzirmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kızını bebek görmek başarılı bir kişi olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını bebek emzirirken görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulur.

Rüyada kızını bebek olarak görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirmek mal ve mülkün telafi edileceğine, haksızlığa uğrayacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments