Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla tartışmak

Rüyada arkadaşıyla tartışmak

Rüyada arkadaşıyla tartışmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada bi arkadaşla tartışmak kazancın ikiye katlanacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla tartışmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşla tartışmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yeni bir araba satın alınacağına, hem de para kaybettireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşla tartışmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, rahat şekilde geçineceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşınla tartışmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşınla tartışmak çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla tartışmak kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments