Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın kaçtığını görmek

Rüyada bir kızın kaçtığını görmek

Rüyada bir kızın kaçtığını görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın kaçtığını gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada kızının kaçırılması görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı kaçırmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızını kaçırmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın kaçtığını görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızın kocaya kaçtığını görmek yeterli kimse haline geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın kaçırıldığını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kızı kaçırmak zahmet veren işlerin artacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını kaçmış görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments