Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla oturduğunu görmek

Rüyada arkadaşlarla oturduğunu görmek

Rüyada arkadaşlarla oturduğunu görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla oturduğunu gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada arkadaşlarla oturmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşla oturmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla oturduğunu görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına yorulur.

Rüyada dişçi koltuğunda oturmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Rüyada yemek masasına oturmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada sokakta oturmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments