Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızın saçını yolmak

Rüyada kızın saçını yolmak

Rüyada kızın saçını yolmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada kızın saçını yolmak gördüyseniz:

  • Kendinizi zor durumda bırakabilecek adımlar atabilir veya mesafe koymak adına karşınızdaki kişinin hassas noktasına dokunabilirsiniz.

Rüyada kızın saçını yolmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saçını yolmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın saçını yolmak maddi durumunun düzeleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarını yolmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçın yolduğunu görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada saçlarını yolduğunu görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının yolduğunu görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç yolmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments