Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın yolduğunu görmek

Rüyada saçın yolduğunu görmek

Rüyada saçın yolduğunu görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, ticarette ilerleyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçın yolduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Rüyada saçın yolduğunu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada kadının saçını yolmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saç yolmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, korkularının yok olacağına işarettir.

Rüyada saçı yolmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını yolmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulur.

Rüyada düşmanın saçını yolmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını yolmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada bir kimsenin saçını yolmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments