Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını yolduğunu görmek

Rüyada saçlarını yolduğunu görmek

Rüyada saçlarını yolduğunu görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını yolduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Rüyada kendi saçını yolmak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin saçını yolmak her işinde hayırla karşılaşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saç yolmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç yolmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Rüyada saçının yolduğunu görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının saçını yolmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulur.

Rüyada düşmanın saçını yolmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçlarını yolmak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments