Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla koşmak

Rüyada arkadaşlarla koşmak

Rüyada arkadaşlarla koşmak kazançtan yana kara geçeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla koşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarıyla koşmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla koşmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla koşmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının peşinden koşmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa koşmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölüye koşmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dar sokakta koşmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üzerinde koşmak birçok iş fırsatı yakalanacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments