Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye koşmak

Rüyada ölüye koşmak

Rüyada ölüye koşmak başına uğursuzluklar geleceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, güçten düşeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Rüyada ölüye koşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Rüyada ölünün peşinden koşmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün arkasından koşmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine inanılır.

Rüyada ölüye koşmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine inanılır.

Rüyada uzun yol koşmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık koşmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada karanlık yolda koşmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, talihin yüzlerine güleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami içinde koşmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma inanılır.

Rüyada suda koşmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments