Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın kumda yürümek

Rüyada kızgın kumda yürümek

Rüyada kızgın kumda yürümek gelirinin de garanti altında olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kızgın kumda yürümek gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada kızgın kumda yürümek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kızgın kum görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumun üstünde yürümek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak kumda yürümek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumlu yolda yürümek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumda yürümek onları okula göndereceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Rüyada deniz kumunda yürümek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kumun üzerinde yürümek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments