Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızartılmış ekmek yemek

Rüyada kızartılmış ekmek yemek

Rüyada kızartılmış ekmek yemek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, rahat bir döneme girileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızartılmış ekmek yemek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamların içerisine çekilebilirsiniz.

Rüyada kızartılmış ekmek yemek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına işaret eder.

Rüyada ekmek kızartıp yemek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet eder.

Rüyada kızartılmış ekmek görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada kızartılmış ekmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Rüyada kızartılmış yumurta yemek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızartılmış biber yemek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızartılmış tavuk yemek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada balık kızartıp yemek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments