Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızartılmış patates görmek

Rüyada kızartılmış patates görmek

Rüyada kızartılmış patates görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada kızartılmış patates gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada kızartılmış patates yediğini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kötülüklerden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada kızartılmış patates yemek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, eline geçen malları tutamayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızartılmış patates görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada kızartılmış hamur görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine işarettir.

Rüyada kızartılmış et yemek zorlukların ve engellerin aşılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kızartılmış kabak görmek ettikleri duanın kabul olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kızartılmış yeşil biber görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada balık kızartıldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments