Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymetli taş bulmak

Rüyada kıymetli taş bulmak

Rüyada kıymetli taş bulmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıymetli taş bulmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada kıymetli taş bulmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, elinize para geçeceğine alamet eder.

Rüyada kıymetli taş görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, umutlarının da tükeneceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada kıymetli evrak görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada değerli taşlar bulmak yaşam standartlarının yükseleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlı küpe bulmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük taşı bulmak büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine işarettir.

Rüyada parlak taş bulmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, insanlara iyilik yapmaya, maddi durum kötü ise zengin olunacağına inanılır.

Rüyada taş bulmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments