Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyılmış soğan görmek

Rüyada kıyılmış soğan görmek

Rüyada kıyılmış soğan görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Rüyada kıyılmış soğan gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada kıyılmış soğan görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada deniz kıyısında durmak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, önemli bir makama terfi alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah kıyılırken görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulur.

Rüyada deniz kıyısında yürümek feraha ermeye, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet eder.

Rüyada kıyı görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kıyıya vuran dalga görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyıya vurmuş balina görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyıya ulaşmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments