Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyıya vuran dalga görmek

Rüyada kıyıya vuran dalga görmek

Rüyada kıyıya vuran dalga görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyıya vuran dalga gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada kıyıya vuran dalga görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada dalgaların kıyıya vurduğunu görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalganın kıyıya vurduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada deniz kıyısında yürümek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Rüyada kıyıda yürümek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nikah kıyılmak işinin başından ayrılmayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine yorulur.

Rüyada denizin kıyısında yürümek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada deniz kıyısında yürüdüğünü görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments