Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafeti görmek

Rüyada kıyafeti görmek

Rüyada kıyafeti görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalettir.

Rüyada kıyafeti gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada kıyafet almak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına inanılır.

Rüyada temiz kıyafet giymek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafetlerini toplamak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, geri planda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek kıyafeti ütülemek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, kendisini ailesine vereceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzda kıyafetlerle yüzmek büyüleyeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments