Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıvırcık salatası görmek

Rüyada kıvırcık salatası görmek

Rüyada kıvırcık salatası görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık salatası gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada kıvırcık salatası görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada kıvırcık salatası yemek hastalıklarından kurtulacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kıvırcık salata yemek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada yeşil kıvırcık salata görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, bir sebeple çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıvırcık salata görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıvırcık salatası yapmak sağlığını geri kazanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sağlığını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kıvırcık saçlı birini görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına alamet eder.

Rüyada kıvırcık saç yapmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments