Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitabı yere atmak

Rüyada kitabı yere atmak

Rüyada kitabı yere atmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, saygınlığa, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kitabı yere atmak gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada kitabı yere atmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kitap yerleştirmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada parayı yere atmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere tabak atmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere çöp atmak aksiliklerin baş göstereceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada yere sigara atmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere ekmek atmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü yere atmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments