Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısmet çıkması görmek

Rüyada kısmet çıkması görmek

Rüyada kısmet çıkması görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, planlarının bozulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada kısmet çıkması gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada kısmet çıkması görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısmet açmak yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kısmetinin çıktığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, olumsuz haberler alacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısmetini görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada kısmetinin açıldığını görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalettir.

Rüyada kısmet aramak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısmeti görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada kısmeti açılmak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments