Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısmeti açılmak

Rüyada kısmeti açılmak

Rüyada kısmeti açılmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına işarettir.

Rüyada kısmeti açılmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada kısmeti açılmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısmetinin açıldığını görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sevinç ve mutluluğa, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada kısmeti görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ele geçen parada artış olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada kısmet görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, ünleneceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısmetini görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kısmet aramak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kısmet çıkması görmek rahata ve huzura kavuşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kısmet görmek zararının büyük olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments