Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısmet açmak

Rüyada kısmet açmak

Rüyada kısmet açmak çok daha iyi günler göreceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısmet açmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada kısmet açmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısmetini görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kısmetinin çıktığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kısmet bulmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, makbul olan şeylere alamet etmektedir.

Rüyada kısmeti açılmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısmet aramak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kısmet görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada kısmeti görmek işlerinin duracağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments