Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişinin kendi dişini cekmek

Rüyada kişinin kendi dişini cekmek

Rüyada kişinin kendi dişini cekmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kişinin kendi dişini cekmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Rüyada kişinin kendi dişini cekmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin dişini görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişinin dişini görmek mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada ölü kişinin dişini görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, hem yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplama dişin düştüğünü görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işarettir.

Rüyada kendi köpek dişini çekmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet eder.

Rüyada köpek balığının dişini görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, düşman malından yemeye delalettir.

Rüyada elinle kendi dişini çekmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments