Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa saç görmek

Rüyada kısa saç görmek

Rüyada kısa saç görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, zorlukların aşılacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, itibarını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada kısa saç gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada kendi saçını kısa kesmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına yorulur.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek dertlerin ve sorunların artacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalettir.

Rüyada saçların kısa olduğunu görmek yarardan çok zarar getireceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin saçlarını kısa görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kısa saç görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz kısa saç görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments