Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla yüzmek

Rüyada arkadaşla yüzmek

Rüyada arkadaşla yüzmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, adaletin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, işlerin günden güne artacağına, daima önüne bakacağına, zorluklarını aşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşlarla havuzda yüzmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla yüzmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla yüzmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının denizde yüzdüğünü görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzdüğünü görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla denizde yüzmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla denizde yüzmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada ölünün yüzdüğünü görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments