Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı topuklu giymek

Rüyada kırmızı topuklu giymek

Rüyada kırmızı topuklu giymek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı topuklu giymek gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı giydiğini görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kime gideceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı giymek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı topuklu giymek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada topuklu kırmızı ayakkabı görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı almak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, alışveriş yapacağına yorulur.

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada topuklu terlik giymek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments