Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı tavuk eti görmek

Rüyada kırmızı tavuk eti görmek

Rüyada kırmızı tavuk eti görmek üzüntü yaşamaya, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sevilen bir kişi olunacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tavuk eti gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada kırmızı tavuk eti görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, önemli yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tavuk kesmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı renkli tavuk görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, hatalarından erken döneceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı tavuk görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk eti yemek görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk etli pilav görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yüzünün de güleceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tavuk eti pişirip yemek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, malvarlığının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments