Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk eti yemek görmek

Rüyada tavuk eti yemek görmek

Rüyada tavuk eti yemek görmek hayatından çıkaracağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk eti yemek gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Rüyada ekmek arası tavuk eti yemek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada et tavuk yemek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış tavuk eti yemek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada az pişmiş tavuk eti yemek biraz dinleneceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış tavuk eti yemek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret eder.

Rüyada tavuk eti yemek görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, iyi halinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments