Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kuru gül görmek

Rüyada kırmızı kuru gül görmek

Rüyada kırmızı kuru gül görmek yeni girişimlerde bulunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kuru gül gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek mal kaybına uğrayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru kırmızı gül görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kuru beyaz gül görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru gül görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kuru pembe gül görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül kurusu elbise giymek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada gül kurusu rengi görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments