Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kurusu rengi görmek

Rüyada gül kurusu rengi görmek

Rüyada gül kurusu rengi görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül kurusu rengi gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanmanız yeni ilgi alanları edinmenizi veya aradığınız alanlarda destek bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada gül kurusu rengi görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru beyaz gül görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru kırmızı gül görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine inanılır.

Rüyada kuru gül görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, merdiven atlayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kuru gül görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru pembe gül görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, bir uzmana başvurulacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada gül kurusu görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül kurusu elbise giymek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments