Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla gezdiğini görmek

Rüyada arkadaşla gezdiğini görmek

Rüyada arkadaşla gezdiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla gezdiğini gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Rüyada arkadaşıyla arabada gezmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarla gezdiğini görmek gülmeye hasret kalacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada eski arkadaşla gezmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla gezmek bunalacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, rızkının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla gezmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşla gezdiğini görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşla gezmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla gezmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments