Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla gezmek

Rüyada arkadaşınla gezmek

Rüyada arkadaşınla gezmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla gezmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada arkadaşlarla gezmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, aşama göstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşınla gezdiğini görmek doğru haber almaya, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın evini gezmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla gezmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla gezdiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, hainlik yapacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kol kola gezmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşla gezmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, prestij kazanacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla gezdiğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments