Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşla gezmek

Rüyada erkek arkadaşla gezmek

Rüyada erkek arkadaşla gezmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşla gezmek gördüyseniz:

  • Geri dönüşü olabilecek yatırımlar hariç, diğer konulara itibar etmemenizde fayda var.

Rüyada erkek arkadaşıyla gezmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, iyileşme göstereceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşla gezmek kendi işinin sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşınla gezdiğini görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalettir.

Rüyada eski arkadaşla gezmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşınla arabayla gezmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşla gezmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşla gezmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarıyla gezmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments