Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezve yıkamak

Rüyada cezve yıkamak

Rüyada cezve yıkamak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada cezve yıkamak gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada cezve yıkamak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada boş cezve görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Rüyada kahve cezvesi görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakır cezve almak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, her şeyin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cezve hediye almak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, hem eğleneceğine işarettir.

Rüyada bakır cezve görmek başarılarının devamının geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Rüyada cezveden su içmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada altın cezve görmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments