Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı ben görmek

Rüyada kırmızı ben görmek

Rüyada kırmızı ben görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı ben gördüyseniz:

  • Duyduklarınız doğru olmayabilir.

Rüyada kırmızı et beni görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ben görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin beni sevdiğini görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret eder.

Rüyada ben kopartmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına delalettir.

Rüyada gözde ben görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada etli ben görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, evine haciz geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasında ben görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kafasını rahatlatacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek kazanca kavuşacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments