Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tencere çalmak

Rüyada tencere çalmak

Rüyada tencere çalmak girdiği işleri kaybedeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tencere çalmak gördüyseniz:

  • Daha derin istekleri belli etmeniz ters tepebilir.

Rüyada tencere çalmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada tencereler görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencerede et görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık tencere görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, şans ve kısmet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulaşık tencere görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalet eder.

Rüyada süt tenceresi görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada tencerede yağ görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencerede kaynamış süt görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments