Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık bir eşya görmek

Rüyada kırık bir eşya görmek

Rüyada kırık bir eşya görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, bir organizasyona katılacağına delalet eder.

Rüyada kırık bir eşya gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada kırık bir eşya görmek kazanca kavuşacağına, aile hayatının hayır getireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam eşya görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet etmektedir.

Rüyada kırık eşya görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada kırık eşyalar görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada kırık salıncak görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, bunalıma gireceğine delalettir.

Rüyada kırık kürdan görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kırık alyans görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, malında azalmaya inanılır.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments