Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık eşyalar görmek

Rüyada kırık eşyalar görmek

Rüyada kırık eşyalar görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kırık eşyalar gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kırık bir eşya görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine rivayet eder.

Rüyada kırık cam eşya görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kırık eşya görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada kırık eşyalar görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ucu kırık anahtar görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, işsiz kalmaya, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynayı kırık görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, umutların yıkılacağına, maaşının artacağına işaret eder.

Rüyada kırık köprü görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayna kırığı görmek başının derde gireceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments