Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla bal yemek

Rüyada arkadaşınla bal yemek

Rüyada arkadaşınla bal yemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla bal yemek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişiler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada arkadaşınla bal yemek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının bal yediğini görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, el açmayacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinden bal yemek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rahatının kaçacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balla kaymak yemek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavanozdan bal yemek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal ve yoğurt yemek dertlerinin bitip huzura ereceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada çiçekten bal yemek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmekle bal yemek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments