Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiracı görmek

Rüyada kiracı görmek

Rüyada kiracı görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kiracı gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Rüyada ev kirası ödemek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, güvensizliğini yeneceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanı kiraya vermek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalettir.

Rüyada kiracının çıktığını görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulur.

Rüyada işyerini kiraya vermek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kira almak kısmet alacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kiralık araba görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kira toplamak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, gözden düşeceğine, bol muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada kiralık dükkan görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments