Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kir yıkamak

Rüyada kir yıkamak

Rüyada kir yıkamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada kir yıkamak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada kirli elleri yıkamak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli elbiseyi yıkamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kirli çamaşırları yıkamak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kirli bez yıkamak tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, prestij sahibi olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kirli elbise yıkamak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kirli suyla el yıkamak huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments