Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kınalık giymek

Rüyada kınalık giymek

Rüyada kınalık giymek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, oldukça büyük başarılara, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kınalık giymek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kına elbisesi giymek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kınalık giymek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada kınalık elbise giymek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kınalık giymek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Rüyada kına kıyafeti giymek kendisini üzen konuların kapanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet eder.

Rüyada kına elbisesi giydiğini görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments