Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kınalık elbise giymek

Rüyada kınalık elbise giymek

Rüyada kınalık elbise giymek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kınalık elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada kırmızı kına elbisesi giymek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulur.

Rüyada kına elbisesi giydiğini görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, hayatın kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada kınalık elbise giymek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kına elbisesi görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına elbisesi görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, ardından bu kişiye açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek azap çektiğine, ayağa kalkacağına, kazancının tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments